fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Finnair met A350 naar nieuwe bestemming in de VS

Finnair zal vanaf 31 maart volgend jaar met een A350-900 naar een nieuwe bestemming in de Verenigde Staten vliegen, zo meldt de nationale luchtvaartmaatschappij van Finland.

Californië
De Finse luchtvaartmaatschappij zal vanaf 31 maart volgend jaar naar Los Angels in de Amerikaanse staat Californië vliegen. Met één van de elf A350-900’s die Finnair in de vloot heeft wordt er drie maal in de week van Helsinki naar Los Angeles gevlogen. De vlucht neemt naar de luchthaven van Los Angeles, LAX, zo’n 11 uur in beslag en de terugweg naar Helsinki zo’n 10 uur en 30 minuten.

San Francisco
Niet alleen wordt er een nieuwe bestemming in de VS toegevoegd aan het netwerk van Finnair, ook wordt er vaker gevlogen naar San Francisco. Vanaf mei wordt daar een vierde wekelijkse vlucht naar uitgevoerd.

VS
Met Los Angeles als nieuwe bestemming in het Amerikaanse netwerk, vliegt Finair naar vijf steden in de VS. Los Angeles, New York, Chicago, San Francisco en Miami.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button