AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Na KLM schrapt ook British Airways vluchten naar Teheran

British Airways (BA) heeft ook besloten om niet meer te vliegen naar de Iraanse hoofdstad Teheran, zo meldt business traveller. Vorige maand maakte KLM eenzelfde beslissing.

Commercieel
Volgens British Airways is de beslissing om niet meer naar Teheran te vliegen wegens commerciële redenen genomen. De vluchten zou commercieel niet meer rendabel zijn. Om precies die reden trok ook KLM vorige maand de stekker uit de route tussen Amsterdam en Teheran.

Route
British Airways vliegt sinds september 2016 weer vanuit Londen naar de Iraanse hoofdstad. Daarvoor werden er 4 jaar geen vluchten naar Teheran aangeboden. De laatste vlucht van BA naar Teheran staat voor 22 september gepland, de laatste terugvlucht naar Londen vertrekt de dag daarna. Ook KLM vliegt de 22e voor een laatste keer naar Teheran.

Tussenstop
Om na 22 september van Londen naar Teheran te vliegen is het alleen nog mogelijk om met een maatschappij te vliegen die minimaal één tussenstop maakt. Hierdoor neemt de reistijd tussen beide steden aanzienlijk toe.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close