fbpx
LiefhebberNaast het nieuws

Red Bull Air Race van start in Rusland | Foto’s

Na een pauze van twee maanden maken de Red Bull Air Racers zich weer klaar voor de volgende etappe. Ditmaal strijkt het evenement neer in Kazan, Rusland.

Training
Zaterdagochtend hebben de piloten tijd om te oefenen en in de middag starten de kwalificaties. Zondag is het raceday en nemen de piloten het tegen elkaar op in de Round of 14, Round of 8 en Final 4. Red Bull heeft de eerste foto’s van het evenement naar buiten gebracht. Daarop zijn de piloten voor en tijdens de trainingen te zien.

Competitie
Op basis van vier races (Abu Dhabi, Cannes, Chiba en Boedapest) staat Matt Hall (Australië) momenteel op kop, gevolgd door Michael Goulian (VS) en Martin Sonka (Tsjechië). Dit weekend gaat de strijd verder. Wie aan het einde van het seizoen de meeste punten heeft, wint de competitie.

Kazan
Kazan is een stad in de autonome republiek Tatarije. De stad ligt in het oosten van Europees Rusland en grenst aan de oevers van de Wolga. Ruim 1,1 miljoen mensen wonen in deze plaats. De stad wordt ook wel de sporthoofdstad van Rusland genoemd en was onder andere ook een van de speelsteden van het wereldkampioenschap voetbal 2018.

©RedBull
Martin Sonka (Tsjechië) tijdens een trainingssessie (24 augustus) – ©RedBull
Ben Murphy (Engeland) bereidt zich voor op een trainingssessie – ©RedBull
Petr Kopfstein (Tsjechië) tijdens een trainingssessie – ©RedBull
Nicolas Ivanoff (Frankrijk) tijdens een trainingssessie – ©RedBull
Matt Hall (Australië) tijdens een training – ©RedBull
Michael Goulian (Verenigde Staten) tijdens een trainingssessie – ©RedBull
Matthias Dolderer (Duitsland) tijdens een trainingssessie – ©RedBull
Mikael Brageot (Frankrijk) tijdens een trainingssessie – ©RedBull
Mikael Brageot (Frankrijk) tijdens een trainingssessie – ©RedBull
©RedBull

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button