fbpx
IncidentenNieuws

Op Schiphol gestolen vrachtwagen brandend teruggevonden

De vrachtwagen die eerder deze week werd gestolen op Schiphol is teruggevonden op een weg tussen Aarlanderveen en Ter Aar. De Koninklijke Marechaussee zegt tegen Media TV dat de vrachtwagen daar werd achtergelaten en in brand gestoken.

Brand
De truck is daar leeg achtergelaten en de kentekenplaten zijn van de vrachtwagen gehaald. Getuigen zagen een auto wegrijden van de Korteraarseweg en troffen kort daarna de vrachtwagen volledig in brand aan. De brandweer kon niet voorkomen dat de wagen helemaal uitbrandde.

Mishandeling
De lading bevatte ruim vijf miljoen euro aan elektronische apparaten. Nadat de 42-jarige chauffeur zijn truck had ingeladen werd hij door een man bedreigd met een vuurwapen. Hij moest zijn vrachtwagen langs de Pelikaanweg parkeren. Daarna werd hij mishandeld, vastgebonden en in de kofferbak van een auto gestopt. Later werd hij in de buurt van Schiphol vrijgelaten. De Koninklijke Marechaussee onderzoekt het incident. De daders zijn nog niet gevonden.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button