fbpx
LiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijkVideo

Kwajongensstreken met een L-39 straaljager | Video

Motoren van straaljagers zijn zeer krachtige machines. Dat moet ook wel als ze een straaljager met honderden kilometers per uur door het luchtruim schieten. Maar er zijn ook andere manieren om een straalmotor te gebruiken die veel plezier, maar ook pijn opleveren.

Jackass
De mannen van het Amerikaanse programma Jackass kregen in 2010 het idee om een scene voor hun film ‘Jackass 3D’ achter de straalmotor van een L-39 Albatros plaats te nemen. Wat de gevolgen daarvan zijn is in onderstaande video te zien.

Gelanceerd
Afgelopen week werd er in Griekenland nog een jongetje door de kracht van vliegtuigmotoren gelanceerd toen hij met zijn vader naar landende vliegtuigen aan het kijken was.

 

 

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button