AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Hainan Airlines voor het eerst naar Zurich

Hainan Airlines vliegt vanaf 27 augustus voor het eerst tussen Shenzhen in China en Zurich in Zwitserland, zo is te zien in het boekingssysteem van de Chinese maatschappij.

Eerste
Het is voor het eerst dat Hainan Airlines Shenzhen, een miljoenenstad in het zuiden van China, via een directe vlucht met de Zwitserse stad Zurich verbindt. De vlucht wordt op maandag en vrijdag uitgevoerd met een Boeing 787 Dreamliner.

Boeing
Op de de Boeing 787-8 Dreamliner van de Chinese maatschappij kunnen in totaal 213 passagiers plaatsnemen, 36 in businessclass en 177 in economy. Met de Boeing-toestellen voert Hainan ook vluchten uit naar andere bestemmingen in het buitenland.

Bestemmingen
Zo vliegt Hainan ook naar Vancouver in Canada of bestemmingen in Europa zoals Madrid en Brussel. Sinds maart van dit jaar vliegt de airline tussen Shenzhen en de Belgische hoofdstad. Het is de derde directe verbinding die Hainan Airlines vliegt vanuit Brussel. Eerdere bestemmingen waren Beijing en Shanghai Pudong.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/