fbpx
AirlinesEmbraerFrequente reizigersNieuwsRoutes en BestemmingenVliegvelden

British Airways breidt uit op Londen City Airport

British Airways (BA) breidt vanaf november het aantal bestemmingen dat zij vanaf Londen City Airport vliegen uit. Gedurende het komende jaar plaatst de maatschappij nog vier extra toestellen op het vliegveld, zo meldt de Britse airline.

Rome
De uitbreiding begint op 11 november van dit jaar, want vanaf dan wordt er gevlogen naar Rome. De route naar de Italiaanse hoofdstad wordt het hele jaar door aangeboden vanaf de luchthaven. Rome wordt de 33e bestemming voor British Airways waar zij vanaf Londen City op vliegen. Volgend jaar worden er nog meer nieuwe bestemmingen toegevoegd.

Vliegtuigen
In 2019 wordt de vloot van British Airways-vliegtuigen op Londen City met 4 toestellen uitgebreid. Zo worden er vier extra Embraer E190’s op de Londense luchthaven gestationeerd, waarmee er dan 26 vliegtuigen van BA op Londen City zullen staan.

Zurich
Als laatste van de uitbreidingsplannen kondigt BA aan vaker naar Zurich in Zwitserland te vliegen. Er komt vanaf 11 november, op doordeweekse dagen, een vijfde dagelijkse vlucht bij naar de grootste stad van Zwitserland.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button