AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutesVliegvelden

British Airways breidt uit op Londen City Airport

British Airways (BA) breidt vanaf november het aantal bestemmingen dat zij vanaf Londen City Airport vliegen uit. Gedurende het komende jaar plaatst de maatschappij nog vier extra toestellen op het vliegveld, zo meldt de Britse airline.

Rome
De uitbreiding begint op 11 november van dit jaar, want vanaf dan wordt er gevlogen naar Rome. De route naar de Italiaanse hoofdstad wordt het hele jaar door aangeboden vanaf de luchthaven. Rome wordt de 33e bestemming voor British Airways waar zij vanaf Londen City op vliegen. Volgend jaar worden er nog meer nieuwe bestemmingen toegevoegd.

Vliegtuigen
In 2019 wordt de vloot van British Airways-vliegtuigen op Londen City met 4 toestellen uitgebreid. Zo worden er vier extra Embraer E190’s op de Londense luchthaven gestationeerd, waarmee er dan 26 vliegtuigen van BA op Londen City zullen staan.

Zurich
Als laatste van de uitbreidingsplannen kondigt BA aan vaker naar Zurich in Zwitserland te vliegen. Er komt vanaf 11 november, op doordeweekse dagen, een vijfde dagelijkse vlucht bij naar de grootste stad van Zwitserland.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/