AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

WOW Air vliegt van Verenigde Staten naar India

WOW Air vliegt vanaf 5 december vanuit verschillende steden in de Verenigde Staten naar New Delhi in India, de vlucht maakt een tussenstop in IJsland, zo meldt de IJslandse luchtvaartmaatschappij.

India
Vanaf woensdag 5 december zal WOW Air vluchten uitvoeren tussen zeven steden in de Verenigde Staten en het Indira Gandhi International Airport in New Delhi in India. De vluchten worden met een Airbus A330neo uitgevoerd.

Verenigde Staten
Vanuit de volgende steden in de Verenigde Staten vliegt WOW Air naar India: Boston, Chicago, Detroit, New York, Los Angeles, Pittsburgh, San Francisco, St. Louis en Washington D.C./Baltimore.

Verheugd
“We zijn erg verheugd om in december naar New Delhi te vliegen. Ik ben erg blij met de feedback en de vraag die we tot nu toe op onze vlucht in India hebben gekregen en het is duidelijk dat er een grote behoefte is aan betaalbare reizen tussen Noord-Amerika en Delhi”, aldus Skúli Mogensen, topman van WOW air.

Goedkoop
Om de lancering van de route te vieren worden er 1.200 tickets aan een zeer goedkoop tarief verkocht. Reizigers die zo’n ticket kunnen kopen zijn slechts 169,15 euro kwijt voor een enkeltje tussen een van de bovenstaande steden en India.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close