fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Na 19 jaar weer directe verbinding tussen Miami en Afrika

Royal Air Maroc zal vanaf april volgend jaar, voor het eerst in 19 jaar, directe vluchten uitvoeren tussen Casablanca in Noord-Afrika en Miami in Florida, zo meldt Marokko’s nationale luchtvaartmaatschappij.

Vlucht
Vanaf 3 april volgend jaar zal Royal Air Maroc met een Boeing 787-8 Dreamliner tussen Casablanca en Miami vliegen. De retourvlucht wordt drie maal per week gevlogen en vormt dan de eerste directe verbinding tussen het continent Afrika en Miami sinds 19 jaar. Ook wordt het de enige directe vlucht vanuit Florida naar Afrika.

Dreamliner
In de Boeing 787-8 Dreamliner van Royal Air Maroc is er ruimte voor 273 passagiers. Daarvan kunnen er 18 in businessclass plaatsnemen en 255 in economy. De vloot van de maatschappij bestaat uit 55 vliegtuigen waarvan vijf 787-8 Dreamliners. Op Ć©Ć©n Airbus A320 en vier Embraer ERJ-190’s bestaat de rest van de vloot uit Boeing-toestellen.

Royal Air Maroc
Royal Air Maroc werd in 1957 opgericht en vliegt naar zo’n 90 verschillende bestemmingen in binnen- en buitenland. De maatschappij verbindt Marokko met Europa, de Verenigde Staten, het Midden-Oosten en andere landen op het Afrikaanse continent.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button