fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsNL NieuwsRoutes en BestemmingenSchiphol Airport

Aegean Airlines vliegt vaker naar Amsterdam

Aegean Airlines zal vanaf volgend voorjaar vaker tussen Athene en Amsterdam vliegen, zo blijkt uit het boekingssysteem van de Griekse luchtvaartmaatschappij.

Schiphol
Vanaf 31 maart volgend jaar zal Aegean Airlines in plaats van zeven keer per week, tien keer per week tussen Athene en Schiphol vliegen. De maatschappij vliegt dan op dinsdag, vrijdag en zondag twee keer per dag tussen beide hoofdsteden. Op maandag, woensdag, donderdag en zaterdag wordt de vlucht één keer per dag uitgevoerd.

Vluchten
Op alle dagen vertrekken de vluchten om 12:00 uur ‘s middags vanaf Schiphol. Op dinsdag, vrijdag en zondag komt daar een vlucht om 16:35 uur bij. De route neemt drie uur en vijftien minuten in beslag. Aegean Airlines voert de vlucht uit met een Airbus A320.

Vloot
De Griekse maatschappij heeft nu een vloot van 49 vliegtuigen, waarvan 37 Airbus A320-200’s. In juni van dit jaar liet de airline nog weten 30 vliegtuigen van de Airbus A320neo-familie in de komende jaren aan de vloot toe te voegen.

Een echte KLM 747 liefhebber?

Bestel de 747 Afscheidskalender dan hier!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button