fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Ryanair dunt enige Duitse binnenlandse route flink uit

Ryanair vliegt in het winterseizoen beduidend minder op de enige Duitse binnenlandse route die de Ierse maatschappij uitvoert, zo meldt de Duitse website aerotelegraph.

Route
De route tussen Keulen en Berlijn-Schönefeld wordt flink uitgedund in het komende winterseizoen. Nu vliegt Ryanair nog vijf keer per dag, op doordeweekse dagen, tussen de twee steden. Op zaterdag zijn dat twee vluchten en op zondag drie. Vanaf november wordt de capaciteit op deze route met zo’n 70 procent verminderd.

November
Vanaf november vliegt Ryanair één à twee vluchten per doordeweekse dag, zal er op zaterdag geen enkele vlucht worden uitgevoerd en op zondag slechts één. Ter vergelijking, Eurowings vliegt doordeweeks 15 keer per dag tussen Keulen en Berlijn, easyJet vijfmaal daags.

Uitbreiden
Een woordvoerder van Ryanair liet weten aan aerotelegraph dat de route tussen Keulen en Berlijn-Schönenfeld inderdaad minder gevlogen wordt, maar dat de airline in de toekomst meer andere routes vanuit beide Duitse steden zal gaan vliegen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button