fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuws

Australische masterchef maakt maaltijden Qatar Airways

Qatar Airways heeft George Calombaris, een van de juryleden van het Australische TV-programma MasterChef, bereid gevonden om maaltijden voor de airline te maken, zo meldt de luchtvaartmaatschappij.

Grieks
De maaltijden van Calombaris, die zelf Griekse roots heeft, zijn geïnspireerd op de Griekse keuken. Zo kunnen de passagiers Avgolemono proeven, een klassieke ei- en citroensoep of Pastirma met uien en aardappels op Griekse wijze. Ook het bekende Griekse gerecht Moussaka zal op de menukaart prijken.

September
De maaltijden worden door Calombaris bedacht en vanaf 1 september geserveerd in eerste klas en businessclass op de vluchten van Qatar Airways tussen Australië en Doha. In het eerste kwartaal van volgend jaar zijn de gerechten ook in economy beschikbaar.

Tweede
Het is voor de tweede keer dat Calombaris met Qatar Airways in zee gaat, vorig jaar verzon hij ook al verschillende gerechten voor de reizigers die vanuit Adelaide, Melbourne, Perth en Sydney met Qatar Airways naar Qatar reizen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button