AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Cathay breidt voor de 10e keer dit jaar het netwerk uit

Cathay Pacific heeft het netwerk dit jaar voor een tiende keer uitgebreid met een nieuwe bestemming. Vanaf eind dit jaar wordt de nieuwe route tussen Hong Kong en Tokushima gevlogen, zo meldt de Aziatische airline.

Tokushima
De route tussen Hong Kong en Tokushima wordt door Cathay Dragon, een dochtermaatschappij van Cathay Pacific, uitgevoerd. De maatschappij zal vanaf 19 december, twee keer per week, tussen beide steden een directe vlucht uitvoeren.

Vlucht
De vlucht vanuit Hong Kong naar Tokushima op het eiland Shikoku duurt drie uur en veertig minuten en zal met een Airbus A320 uitgevoerd worden. De seizoensvlucht die vanaf 19 december tot en met 30 maart volgend jaar uitgevoerd wordt is de tiende bestemming die dit jaar aan het netwerk van Cathay Pacific is toegevoegd.

Bestemmingen
De andere bestemmingen die de maatschappij al aan het netwerk heeft toegevoegd zijn Brussel, Kopenhagen, Dublin, Nanning, Jinan. Vanaf 15 september komt daar nog Washington D.C. bij en in oktober de steden Davao City en Medan. De laatste bestemming, waar vanaf november naar gevlogen wordt, is Kaapstad.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button