fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuwsRoutes en Bestemmingen

Emirates breidt codeshare met Vietnamese airline uit

Emirates breidt de codeshare-overeenkomst met het Vietnamese Jetstar Pacific Airlines uit, zo meldt de luchtvaartmaatschappij uit Dubai.

Vietnam
Met de codeshare-overeenkomst kunnen passagiers van Emirates beter aansluitende vluchten binnen Vietnam gebruiken, maar creƫert het ook goede verbindingen tussen Vietnam en Singapore, Thailand en Australiƫ. Vanaf Ho Chi Min-stad kunnen Emirates-reizigers naar 14 steden binnen Vietnam vliegen, en vanaf Hanoi naar 6 Vietnamese steden.

Passagiers
Passagiers die vliegen vanaf 16 bestemmingen in Vietnam en de bestemmingen Hongkong, Osaka, Taipei, Singapore, Guangzhou en Bangkok kunnen een verbinding maken in Ho Chi Minh-stad of Hanoi en verder reizen met Emirates naar andere bestemmingen. Daarnaast kunnen passagiers die Vietnam willen verkennen, aankomen in Ho Chi Minh-stad of Hanoi en vertrekken vanuit de andere stad.

Codeshare
Met de uitgebreide codeshare-overeenkomst kunnen reizigers van Emirates, op Ć©Ć©n ticket, vanuit verschillende Vietnamese steden naar andere bestemmingen vliegen. De koffers worden meteen naar de eindbestemming gebracht, zonder dat de reizigers die op het tussenliggende vliegveld op hoeven te halen.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button