AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutesVliegvelden

Flybe vaker tussen Antwerpen en Londen na wegvallen VLM

Stobart Air, een franchise-partner van Flybe, zal dagelijks tussen Antwerpen en Londen vliegen nu het doek voor VLM is gevallen, zo meldt Antwerp Airport.

Vlucht
Met de dagelijkse vlucht tussen Antwerp Airport en Londen Southend vult Stobart Air het gat dat VLM heeft achtergelaten. Volgens de luchthaven vliegt Stobart Air iedere dag, behalve zaterdag, één keer tussen Antwerpen en Londen. Volgens het boekingssysteem van Flybe vertrekt deze vlucht om 14:00 uur ’s middags vanuit Antwerpen en landt 55 minuten later op de Londense luchthaven. VLM vloog op Londen City, maar staakte deze vluchten nadat het eind augustus per direct opgeheven werd.

London
Onlangs vierden VLM en Antwerpen de verjaardag van de route naar London City. Deze bestond 25 jaar. “We betreuren dat de eeuwenoude verbinding Antwerpen – London City niet meer zal bediend worden”, aldus de verklaring van het vliegveld.

Stobart
Stobart Air is een Ierse maatschappij die voornamelijk vluchten voor Flybe en Aer Lingus uitvoert. Tot en met 2014 vloog de airline onder de naam Aer Arann. De maatschappij heeft ook op Groningen Airport Eelde een toestel gestationeerd. De vloot van Stobart Air bestaat uit vijftien ATR 72’s, één ATR42 en één ERJ-195.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close