AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutesVliegvelden

Meer ‘Lufthansa-treinen’ brengen reizigers naar Frankfurt

Lufthansa zet meer in op het spoor. Zo wordt het aantal stations dat treinreizen, met de ‘Lufthansa Express Rail’, naar het vliegveld in Frankfurt aanbiedt de komende tijd flink opgehoogd, zo meldt de Duitse luchtvaartmaatschappij.

Trein
Lufthansa wil de verbinding tussen verschillende Duitse steden en het vliegveld in Frankfurt verbeteren. Op dit moment worden vanuit 8 steden in Duitsland reizen met de Lufthansa Express Rail aangeboden, maar zal in de komende tijd, geleidelijk, vanuit 20 steden aangeboden worden.

Stations
Zo kunnen Lufthansa-reizigers vanaf september op de stations van Göttingen, Kassel, Erfurt en Aken in de trein stappen, om op het vliegveld van Frankfurt uit te stappen. De stations van Freiburg en Ulm worden in december aan het werk toegevoegd en vanaf volgend jaar zomer komen daar Essen, Bochum, Duisburg, Wuppertal, Oberhausen en Bonn bij.

Acht
De acht steden die op dit moment al verbonden zijn met de Lufthansa Express Rail zijn Dortmund, Düsseldorf, Keulen, Mannheim, Karlsruhe, Stuttgart, Nuremberg and Würzburg. Passagiers kunnen via internet de plaatsen in de trein aangeven en de uitgeprinte boardingpass voor de vlucht geldt als treinkaartje.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button