AirlinesFrequente reizigerNieuwsNL nieuwsRoutesSchiphol Airport

Transavia vliegt in de zomer naar 3 nieuwe bestemmingen

Transavia vliegt volgend jaar vanaf 1 april tot en met 31 oktober naar drie nieuwe bestemmingen, zo meldt de Nederlandse luchtvaartmaatschappij.

Zomer
In de zomerperiode, die van 1 april tot en met 31 oktober loopt, zal Transavia vluchten naar drie nieuwe bestemmingen uitvoeren. Zo wordt er naar Brindisi in Italië, Tanger in Marokko en Zadar in Kroatië gevlogen. De vluchten die deze winter voor het eerst naar Beiroet, Nador en Krakau uitgevoerd worden, zullen ook komende zomer gevlogen worden.

Optimalisatie
“Wij zetten fors in op groei door optimalisatie van het huidige netwerk”, zegt Erik-Jan Gelink, commercieel directeur Transavia. “Net als vorig jaar voegen wij weer twee vliegtuigen aan onze vloot toe. We zullen hierdoor meer gaan vliegen naar populaire Zuid-Europese bestemmingen en ons netwerk uitbreiden met drie nieuwe bestemmingen. Daarnaast breiden we ons marktaandeel in Marokko uit door extra vluchten naar Marrakech, Al Hoceima, Tanger en Nador.”

Kroatië
Volgens Transavia is Kroatië populair onder Nederlandse vakantiegangers. Om die reden voegt Transavia een vijfde bestemming in het Zuid-Europese land toe. Naast Dubrovnik, Pula, Rijeka en Split vliegt Transavia dus volgend jaar zomer naar Zadar.

Luchthavens
Los van de nieuwe bestemmingen waar vanuit Amsterdam naar gevlogen wordt, vertrekken er ook vanaf andere Nederlandse luchthavens Transavia-vluchten. ‘Zo zijn Lanzarote, Nice, Kos en Corfu volgende zomer ook vanaf Rotterdam bereikbaar. Vanuit Eindhoven Airport vliegt Transavia voortaan naar het Griekse eiland Zakynthos en vanuit Groningen komen er vluchten naar Tenerife’, aldus Transavia.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button