AirlinesNieuwsOpmerkelijkProfessional

Tien mensen uit quarantaine A380 naar ziekenhuis gebracht

Van de 500 passagiers die in de in quarantaine geplaatste Airbus A380 van Emirates op New York JFK zaten, zijn er tien overgebracht naar het ziekenhuis, zo meldt Emirates.

Ziekenhuis
Van de 500 passagiers die in de Airbus A380 van Emirates zaten zijn er tien naar het ziekenhuis gebracht. Drie passagiers en zeven cabinemedewerkers werden naar het ziekenhuis gebracht voor verdere evaluatie en medische zorg. Negen andere passagiers werden op het vliegveld al onderzocht, maar konden daarna hun weg vervolgen.

Quarantaine
Gisteren landde vlucht EK203 van Emirates op New York JFK en werd in quarantaine geplaatst nadat er, volgens verschillende Amerikaanse media zo’n 100 passagiers begonnen met hoesten en hoge koorts zouden hebben. Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatste toen de A380 op JFK landde.


Vertraging
De terugvlucht van New York JFK naar Dubai liep door de situatie ongeveer drie uur vertraging op. Passagiers die een aansluitende vlucht hierdoor misten werden omgeboekt.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close