AirlinesNieuwsOpmerkelijkProfessional

Tien mensen uit quarantaine A380 naar ziekenhuis gebracht

Van de 500 passagiers die in de in quarantaine geplaatste Airbus A380 van Emirates op New York JFK zaten, zijn er tien overgebracht naar het ziekenhuis, zo meldt Emirates.

Ziekenhuis
Van de 500 passagiers die in de Airbus A380 van Emirates zaten zijn er tien naar het ziekenhuis gebracht. Drie passagiers en zeven cabinemedewerkers werden naar het ziekenhuis gebracht voor verdere evaluatie en medische zorg. Negen andere passagiers werden op het vliegveld al onderzocht, maar konden daarna hun weg vervolgen.

Quarantaine
Gisteren landde vlucht EK203 van Emirates op New York JFK en werd in quarantaine geplaatst nadat er, volgens verschillende Amerikaanse media zo’n 100 passagiers begonnen met hoesten en hoge koorts zouden hebben. Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatste toen de A380 op JFK landde.


Vertraging
De terugvlucht van New York JFK naar Dubai liep door de situatie ongeveer drie uur vertraging op. Passagiers die een aansluitende vlucht hierdoor misten werden omgeboekt.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button