AirlinesNieuwsProfessional

Ryanair houdt vliegtuigen toch op Dublin

Ryanair houdt de zes vliegtuigen die in november naar Polen zouden gaan toch in Dublin. Hiermee behouden alle personeelsleden die ontslagen zouden worden ook hun baan.

Ontslag
Na de stakingen in juli maakte Ryanair bekend de vloot op Dublin in te krimpen en de maatschappij had een deel van de werknemers al een brief gestuurd om mee te delen dat zij vanaf 28 oktober niet meer nodig zijn. Ook dit besluit is nu teruggedraaid.

Bemiddeling
Ryanair zegt in een persbericht dat de beslissing werd genomen na een succesvolle bemiddeling van Kieran Mulvey, die een einde bracht aan een vijf dagen staking in juli en augustus.

Constructief
In een verklaring zegt de maatschappij dat de directie constructief werkt met ‘onze mensen en hun vakbonden en naar hun zorgen luistert, zolang dit geen afbreuk doet aan het low cost model van Ryanair en onze mogelijkheid om lage prijzen aan te bieden aan onze klanten’.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button