fbpx
AirlinesIncidentenNieuws

Austrian A320 wijkt uit vanwege rook aan boord

Een Airbus A320-200 van Austrian Airlines moest vrijdag uitwijken omdat er rook ontstond aan boord. Dat schrijft The Aviation Herald.

Rook
Het toestel was onderweg van Wenen (Oostenrijk) naar Shiraz (Iran), toen de crew nabij Boekarest rook opmerkte. De bemanning besloot uit te wijken en landde op de luchthaven van de Roemeense hoofdstad.

Inspectie
De piloten vroegen de hulpdiensten om klaar te staan. Vlucht OS879 landde 20 minuten later en werd aan de grond geĆÆnspecteerd. 26 uur later stond het toestel nog steeds aan de grond.

Vervanging
Een vervangende A320-200 werd drie uur na de landing terug naar Wenen gestuurd. De route naar Iran en terug werd geannuleerd.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button