fbpx
Frequente reizigersNaast het nieuwsReviewsTravelVideo

Review: First class lounge niet zo first class | Video

We bezochten de first class lounge in de internationale terminal (T2) van Hangzhou airport. De lounge is een onafhankelijke lounge (dus niet van een maatschappij of alliantie) en wordt gebruikt door een hele rits maatschappijen, waaronder KLM, Air France en Qatar. Hoewel de naam anders doet vermoeden is de lounge er ook voor businessclass passagiers.

De lounge is niet naar huidige maatstaven. De stoelen en banken zijn wat smoezelig. De keuze aan eten en drinken is zeer beperkt. Meer dan wat snackjes is er niet. De lounge bevindt zich in de open ruimte van de terminal, maar dan op de tweede verdieping. Het is er warm en je wordt niet afgeschermd van het geluid. Voordeel is wel de grote hoeveelheid zitplekken en ruime opzet.

De lounge wordt gebruikt door: Eva Air, Cathay, Asiana, ANA, Air Macau, Air France, KLM, Mandarin, Qatar, Air China, Korean, United, Vietnam Airlines, Hong Kong Airlines en China Eastern.

Bekijk de video voor een impressie.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Gerelateerde artikelen

Back to top button