Business jetsLiefhebberNaast het nieuwsNL nieuwsOpmerkelijk

Beestenboel met Nederlands AkzoNobel en Embraer | Foto’s

De Nederlandse multinational AkzoNobel heeft ervoor gezorgd dat verschillende E190-E2’s van Embraer in een beestachtig jasje worden gestoken. De schilders van de Braziliaanse vliegtuigbouwer Embraer gebruikten coatings van AkzoNobel om de livery’s op de toestellen aan te brengen.

E2
De livery’s van de E2’s van Embraer zien er, door middel van de coatings van het Nederlandse bedrijf, erg levendig uit. De toestellen werden in de Embraer-fabriek in de Braziliaanse stad São José dos Campos aangebracht. In die fabriek heeft AkzoNobel ook een kleuren mix-centrum.

Embraer E190-E2 ©AkzoNobel
Embraer E190-E2 ©AkzoNobel
Embraer E190-E2 ©AkzoNobel

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close