fbpx
Business JetsLiefhebberNaast het nieuwsNL NieuwsOpmerkelijk

Beestenboel met Nederlands AkzoNobel en Embraer | Foto’s

De Nederlandse multinational AkzoNobel heeft ervoor gezorgd dat verschillende E190-E2’s van Embraer in een beestachtig jasje worden gestoken. De schilders van de Braziliaanse vliegtuigbouwer Embraer gebruikten coatings van AkzoNobel om de livery’s op de toestellen aan te brengen.

E2
De livery’s van de E2’s van Embraer zien er, door middel van de coatings van het Nederlandse bedrijf, erg levendig uit. De toestellen werden in de Embraer-fabriek in de Braziliaanse stad São José dos Campos aangebracht. In die fabriek heeft AkzoNobel ook een kleuren mix-centrum.

Embraer E190-E2 ©AkzoNobel
Embraer E190-E2 ©AkzoNobel
Embraer E190-E2 ©AkzoNobel

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button