fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en BestemmingenVliegtuigenVliegvelden

Icelandair met 737 MAX 8 vaker naar Brussel

Icelandair vliegt vanaf het voorjaar vaker tussen Reykjavik en Brussel én met een ander vliegtuig, namelijk de Boeing 737 MAX 8, zo blijkt uit het boekingssysteem van de maatschappij.

Vaker
Icelandair vliegt vanaf 15 mei volgend jaar vaker van het vliegveld van Reykjavik, ook bekend als Keflavik International Airport of Keflavíkurflugvöllur, naar Brussels Airport. Vanaf mei wordt de route tussen beide hoofdsteden 10 keer per week gevlogen.

Kleiner
De maatschappij gaat dus vaker vliegen tussen IJsland en België, maar ze voeren nog een andere verandering door. Icelandair zet namelijk de Boeing 737 MAX 8 in op de route. Dat toestel is kleiner dan de huidige Boeing 757-200’s die zij nu gebruiken voor de vlucht.

Boeing
In de Boeing 757-200 kunnen namelijk 184 passagiers plaats nemen verdeeld over twee klassen, terwijl er in de Boeing 737 MAX 8 ruimte is voor 160 passagiers, verdeeld over 8 stoelen in businessclass en 152 in economyclass. In de komende vier jaar ontvangt de maatschappij nog 16 nieuwe MAX 8-toestellen.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button