fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsNL NieuwsRoutes en BestemmingenVliegvelden

Ryanair vliegt volgende zomer tussen Maastricht en Malta

Ryanair vliegt vanaf volgende zomer een nieuwe route tussen Maastricht en Malta, zo meldt de Ierse prijsvechter.

April
Vanaf 1 april volgend jaar vliegt Ryanair vanuit de Zuid-Limburgse luchthaven Maastricht Aachen Airport naar het Malta International Airport. De vlucht zal twee keer per week, op maandag en vrijdag, worden uitgevoerd. Volgens het boekingssysteem van de maatschappij worden die vluchten nog tot en met vrijdag 25 oktober volgend jaar uitgevoerd.

Maastricht
Vanuit Maastricht vliegt de Ierse prijsvechter nu nog naar drie bestemmingen, Bari in Italië en Alicante en Barcelona Girona in Spanje. De vluchten naar Barcelona en Bari worden nog tot eind oktober uitgevoerd. Naar Alicante blijft Ryanair in de winter ook nog vliegen; die vluchten vertrekken vanuit Maastricht op maandagen en vrijdagen.

Malta
Vanuit Malta vliegt Ryanair naar 28 verschillende landen, waaronder Nederland. Vanuit Amsterdam en Eindhoven vliegt de maatschappij al van en naar het Zuid-Europese dwergstaatje. De vluchten tussen Malta en Amsterdam worden uitgevoerd door Air Malta, waar Ryanair sinds vorige maand een samenwerking mee heeft.

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button