fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Ryanair lanceert 23 nieuwe routes vanuit Londen

Ryanair lanceert komende zomer 23 nieuwe routes vanaf drie van de vier luchthavens in Londen waarop de low-cost maatschappij actief is, zo meldt de Ierse prijsvechter.

Southend
De meeste nieuwe routes worden vanuit de luchthaven Londen Southend gevlogen. Daar heeft Ryanair sinds juni een nieuwe basis. Los van de 14 nieuwe routes naar Alicante, Bilbao, Brest, Kopenhagen, Cluj, Corfu, Dublin, Faro, Košice, Malaga, Milaan, Reus en Venentië, stationeert Ryanair ook 3 nieuwe vliegtuigen op het vliegveld.

Luton
Op het Londen Luton Airport stationeert Ryanair komende zomer 2 nieuwe vliegtuigen. Daarmee staan er dan 6 Ryanair-Boeing 737-800’s op het vliegveld. Met die extra toestellen kan er meer gevlogen worden en daarom voegt Ryanair vanaf Luton 6 nieuwe routes, naar Alicante, Athene, Barcelona, Bologna, Cork en Malaga, toe.

Stansted
De laatste luchthaven van waaruit naar nieuwe bestemmingen wordt gevlogen is het Londen Stansted Airport. Vanuit daar zal Ryanair vluchten naar Kiev, Lviv en Nantes uitvoeren. In totaal vliegt Ryanair komende zomer zo’n 180 verschillende routes vanuit Londen.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button