AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Ryanair lanceert 23 nieuwe routes vanuit Londen

Ryanair lanceert komende zomer 23 nieuwe routes vanaf drie van de vier luchthavens in Londen waarop de low-cost maatschappij actief is, zo meldt de Ierse prijsvechter.

Southend
De meeste nieuwe routes worden vanuit de luchthaven Londen Southend gevlogen. Daar heeft Ryanair sinds juni een nieuwe basis. Los van de 14 nieuwe routes naar Alicante, Bilbao, Brest, Kopenhagen, Cluj, Corfu, Dublin, Faro, Košice, Malaga, Milaan, Reus en Venentië, stationeert Ryanair ook 3 nieuwe vliegtuigen op het vliegveld.

Luton
Op het Londen Luton Airport stationeert Ryanair komende zomer 2 nieuwe vliegtuigen. Daarmee staan er dan 6 Ryanair-Boeing 737-800’s op het vliegveld. Met die extra toestellen kan er meer gevlogen worden en daarom voegt Ryanair vanaf Luton 6 nieuwe routes, naar Alicante, Athene, Barcelona, Bologna, Cork en Malaga, toe.

Stansted
De laatste luchthaven van waaruit naar nieuwe bestemmingen wordt gevlogen is het Londen Stansted Airport. Vanuit daar zal Ryanair vluchten naar Kiev, Lviv en Nantes uitvoeren. In totaal vliegt Ryanair komende zomer zo’n 180 verschillende routes vanuit Londen.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close