InnovatieLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijk

Speciale Tui-paraplu verzacht vakantieblues bij Britten

Reisorganisatie Tui heeft een wel heel speciale manier bedacht om Britten over hun ‘vakantieblues’ heen te helpen. De ‘Holi-Brolly’, een speciale paraplu, zou de pijn moeten verzachten, aldus de reisorganisatie.

Neerslachtigheid
De speciale paraplu zou de Britten helpen om de neerslachtigheid van het terugkeren, naar het vaak regenachtige en grauwe Verenigd Koninkrijk, te verzachten. De ‘Holi-Brolly’ werkt met speciale geuren die de mensen weer doet terugdenken aan de vakantie.

Geur
De speciale geur, gecreëerd door geurexpert Dawn Goldworm op het Tui Sensatori-resort Negril op Jamaica, wordt vrijgegeven als regendruppels het doek van de paraplu raken. De geur is een mengsel van citrus, witte jasmijn en een hint van musk.

Licht
Een andere optie van de paraplu is een ingebouwde lampje dat een ‘opbeurend schijnsel’ over de persoon werpt die de paraplu opent tijdens een regenbui. In combinatie met de vrijgekomen geur zou de persoon even de regen, grauwheid en vaste sleur vergeten en zich weer op vakantie wanen.

Kopen
Voor diegene die zo’n paraplu wil kopen moet naar het Verenigd Koninkrijk, want enkel daar is het te koop in speciale winkelgelegenheden, zoals in het grootste overdekte winkelcentrum van het VK in Gateshead.

© Tui

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button