fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Air France volgend jaar naar dertiende bestemming VS

Air France vliegt vanaf volgend jaar, met een Airbus A330, naar de dertiende bestemming in de Verenigde Staten, zo meldt de Franse luchtvaartmaatschappij.

Dallas
Die dertiende bestemming wordt Dallas in de Amerikaanse staat Texas. Air France vliegt vanaf 31 maart volgend jaar, vanaf het Parijse vliegveld Charles de Gaulle, naar Dallas- Fort Worth. De route wordt tijdens de zomerperiode vijf keer per week gevlogen.

Vluchten
De vijf-wekelijkse vluchten worden van 1 juli tot 1 september op maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag uitgevoerd. Van 31 maart tot 30 juni en van 4 september tot 25 oktober worden de vluchten drie keer per week uitgevoerd. Dan vliegt de A330 op woensdag vrijdag en zondag.

A330
In de Airbus A330 van Air France is er ruimte voor 224 passagiers. Er zijn 36 stoelen in businessclass, 21 stoelen in premium economy en 167 in economy.

Verenigde Staten
Air France vliegt al naar twaalf andere steden in de Verenigde Staten, namelijk Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Detroit, Houston, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New York, San Francisco, Seattle en Washington.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button