AirlinesNieuwsProfessionalRoutes

Nieuwe Noord-Amerikaanse bestemmingen voor Aer Lingus

Aer Lingus voegt twee nieuwe bestemmingen toe aan het Noord-Amerikaanse netwerk. Vanaf volgend jaar zomer worden vluchten naar Minneapolis-St. Paul en Montreal uitgevoerd, zo meldt de Ierse luchtvaartmaatschappij.

Minneapolis-St. Paul
De eerste nieuwe bestemming is Minneapolis-St. Paul. Deze ‘tweeling-stad’ ligt in de noordelijkste staat Minnesota. Vanaf 8 juli volgend jaar vliegt Aer Lingus, uitgevoerd door ASL Airlines Ireland met een Boeing 757, in 8 uur en 45 minuten van Dublin naar Minneapolis-St. Paul.

Montreal
De tweede nieuwe bestemming in Noord-Amerika is de Canadese stad Montreal. Vanaf 8 augustus, een maandje later dan de vlucht naar Minneapolis-St. Paul, vliegt Aer Lingus met een, nog te verkrijgen, Airbus A321neoLR (Long Range) van Dublin naar Montreal. Die vlucht neemt 7 uur in beslag.

Preclearance
Een voordeel voor de Amerikaanse reizigers die via Dublin naar de VS reizen, is dat zij al door de Amerikaanse douane- en grensbewaking (preclearance) kunnen gaan. Op de luchthaven van Dublin wordt deze service aangeboden, zo hoeven de reizigers niet meer in Minneapolis-St. Paul door de douanecontroles.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/