AirlinesFrequente reizigerNieuws

Nieuwe reisoptie Brussels Airlines moet toerisme aanjagen

Brussels Airlines introduceert een nieuwe reisoptie die het voor toeristen aantrekkelijk moet maken om België te ontdekken. Door het aanjagen van het Belgisch toerisme wil de luchtvaartmaatschappij een ‘ambassadeur voor België zijn’, aldus de airline.

Overstap
Het nieuwe reisproduct, de ‘Belgium stop over’, geeft passagiers van Brussels Airlines die vanuit de Verenigde Staten, Canada, Israël of India naar Afrika, Europa, de VS, Israël, Canada of India reizen, de mogelijkheid om hun overstap in Brussel te verlengen en België te ontdekken.

Keuze
Als passagiers voor de optie kiezen om hun verblijf in België met één tot vijf dagen te verlengen, krijgen zij de mogelijkheid om een keuze te maken uit twee Belgische steden die zij willen bezoeken. Daar kunnen zij kosteloos musea en andere toeristische activiteiten bezoeken.

Steden
De steden die de toeristen kunnen bezoeken zijn  Brussel, Antwerpen, Charleroi, Eupen, Gent, Leuven, Luik, Louvain-la-Neuve, Mechelen, Bergen, Namen, Doornik en Ieper.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button