AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutesVliegtuigtype & -bouwer

Primera Air ook vanuit Madrid met 737 naar VS

De ultra low cost carrier (ULCC) Primera Air zal vanaf volgend jaar vluchten uitvoeren tussen Madrid, de Verenigde Staten en Canada met een Boeing 737, zo meldt de airline.

Verenigde Staten
Primera Air, de dochteronderneming van de IJslandse Primera Travel Group, vliegt vanaf volgend jaar 16 juli met een Boeing 737 MAX 9 tussen het Madrid Barajas International Airport en New York Newark. De tweede bestemming waar Primera Air vanuit Spanje in de Verenigde Staten naar toe vliegt is Boston. Vanaf 17 augustus volgend jaar wordt deze vlucht naar het Boston Logan International Airport uitgevoerd.

Canada
Ook Toronto zal in 2019 vanaf 16 augustus de Boeing 737 MAX 9 van de maatschappij ontvangen. Primera Air, met de hoofdvesting in de Riga, de hoofdstad van Letland, vliegt daar op het Toronto Pearson International Airport.

Brussel
In augustus kondigde de Airline al aan vanuit Brussel naar New York, Boston en Washington te vliegen. Ook daar wordt de Boeing 737 MAX 9 voor ingezet. De maatschappij vliegt sinds het voorjaar vanaf 3 steden in Europa naar New York en Boston. Zo vliegen zij vanuit Londen Stansted, Birmingham en Parijs Charles de Gaulle naar de Amerikaanse steden.

737
In de Boeing 737 MAX 9 van Primera Air is er ruimte voor 189 passagiers verdeeld over twee klassen, 16 in premium en 173 in economy.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button