AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Joon verbindt vanaf volgend voorjaar Parijs en Quito

Joon, de dochtermaatschappij van Air France-KLM, vliegt volgend voorjaar tussen Parijs en Quito, de hoofdsteden van Frankrijk en Ecuador, zo meldt Joon.

Mei
Vanaf 14 mei volgend jaar voert Joon vluchten uit tussen Parijs Charles de Gaulle en het Aeropuerto Internacional Mariscal Sucre in Quito. De vluchten worden drie keer per week uitgevoerd tussen 14 mei en 26 oktober 2019.

Vluchten
Op dinsdag, donderdag en zaterdag vliegt een Airbus A340 vanuit Parijs naar Ecuador. In de A340 is er ruimte voor 278 passagiers. Daarvan kunnen er 30 in businessclass plaatsnemen, 21 in premium economy en 227 in economy.

KLM
KLM vliegt al dagelijks vanaf Schiphol naar Quito met een Boeing 777. Die vlucht duurt 11 uur en 40 minuten. De Joon-vluchten worden in de zomer een aanvulling op de KLM-vluchten.

Joon
De dochtermaatschappij van Air France-KLM voerde eind vorig jaar de eerste vlucht uit, met als bestemming Barcelona. Sindsdien is het netwerk behoorlijk gegroeid en vliegt Joon nu naar bestemmingen in Brazilië, Zuid-Afrika, de Seychellen, India, verschillende landen in Europa en nu dus ook naar Ecuador.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button