fbpx
Naast het nieuws

Time-lapse Friday: Constructie van C-130

De time-lapse laat de bouw van een Hercules C-130 in nog geen drie minuten zien!

In onze Time-lapse Friday rubriek zijn nog veel meer luchtvaart time-lapses te vinden.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator m√©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Quint Koops

Redacteur. Quint is al vele jaren zeer ge√Įnteresseerd in de luchtvaart. Sinds een aantal jaar doet hij in zijn vrije tijd onder andere aan zweefvliegen. Op het moment studeert Quint Aviation Studies aan de Hogeschool van Amsterdam.

Gerelateerde artikelen

Back to top button