AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Eurowings vliegt vanuit Düsseldorf naar nieuwe bestemming

Eurowings vliegt vanaf komende zomer, vanuit de luchthaven van Düsseldorf, naar een nieuwe Amerikaanse bestemming, zo meldt de dochtermaatschappij van Lufthansa.

Las Vegas
De nieuwe bestemming waar Eurowings vanaf 3 juli volgend jaar naar zal vliegen is Las Vegas. De Duitse maatschappij vliegt drie keer per week vanuit Düsseldorf naar de gok-hoofdstad van de wereld. De vluchten worden vanuit Duitsland op woensdag, vrijdag en zondag met een Airbus A330 of A340 uitgevoerd. De vluchten vanuit de VS zetten hun wielen op maandag, donderdag en zaterdag weer aan de grond in Düsseldorf.

Düsseldorf
De nieuwe bestemming in de Verenigde Staten is niet de eerste Amerikaanse stad waar Eurowings vanuit Düsseldorf naartoe vliegt. Vanuit de hoofdstad van de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen vliegt de Lufthansa-dochtermaatschappij al naar Fort Meyers, Miami en New York. Andere langeafstandsbestemmingen vanuit Düsseldorf zijn Punta Cana in de Dominicaanse Republiek en Cancun in Mexico.

Uitbreiding
In het afgelopen jaar heeft Eurowings flink uitgebreid op de luchthaven van Düsseldorf. Zo stationeerde de maatschappij afgelopen zomer 40 vliegtuigen op de basis, 50 procent meer dan vorig jaar. Die uitbreiding zorgde voor zo’n 4.000 banen in de regio.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button