AirlinesNieuwsProfessionalVliegtuigtype & -bouwer

Norwegian houdt Boeing 777’s langer in gebruik

Norwegian verlengt de leasetermijn van twee Boeing 777-200ER’s tot halverwege januari 2019. De prijsvechter zet daarmee de triple sevens langer in op de trans-Atlantische routes naar Newark.In eerste instantie zouden de toestellen tot 14 september in gebruik blijven bij Norwegian.

Newark
De Boeing 777’s vervangen sinds mei dit jaar de 787-9’s, die normaliter wordt ingezet op de verre vluchten. De toestellen, afkomstig van EuroAtlantic en Privilege Style, vliegen tot 10 januari op respectievelijk Parijs Orly-Newark en Rome-Newark. Verder is een A330-200 van Wamos Air geleased voor vluchten tussen Londen Gatwick en Fort Lauderdale.

Inspecties
Vanwege capaciteitstekorten door uitvoerige inspecties aan de Rolls-Royce Trent 1000-motoren was de maatschappij deze zomer genoodzaakt vliegtuigen in te huren. Eerder werd ook al een Airbus A380 en een Boeing 747 ingezet.

Tags

Gerelateerde artikelen

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.