LiefhebberNaast het nieuwsNL nieuws

Vliegende Vrienden van Amstel LIVE in Zwolle | Foto’s

Zaterdag 15 september vond een uniek evenement plaats: de Vliegende Vrienden van Amstel LIVE. Maar liefst 12 helikopters, met diverse artiesten aan boord pendelden, tussen de festivalterreinen in Amsterdam, Eindhoven en Zwolle. Veel bekende namen traden op, van Maan tot Anouk en van Guus Meeuwis tot Nick & Simon.

Heliport
In Zwolle was het ijsbaan-terrein omgetoverd tot een heuse heliport. De helikopters vlogen af en een en trokken veel bekijks. Op een gegeven moment waren er zelfs zeven helikopters tegelijk op het Zwolse gras te bewonderen. Hoewel Helicentre uit Lelystad de lead had, waren er ook heli’s te zien van Heli Holland en CHC, zoals een Airbus H155 en een Agusta Bell AB139.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button