AirlinesLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijkVideoVideo opmerkelijk

Stelende bagageafhandelaar op heterdaad betrapt | Video

Een bagageafhandelaar die zijn handen niet uit andermans koffer kon houden, werd door een Ryanair-passagier op heterdaad betrapt en op video gezet, zo melden verschillende buitenlandse media.

Bagageafhandelaar
Een passagier die op een Ryanair-vlucht van Ibiza naar Madrid zat, zag een bagageafhandelaar rommelen met een koffer. Hij besloot de man te filmen en wat bleek, de afhandelaar maakt de koffer open, graait er een speaker uit en steekt deze in zijn broekzak.

Terug
De afhandelaar, die pas voor de derde dag aan het werk was, heeft de speaker aan de eigenaar teruggegeven en moet nu voorkomen. Volgens de Britse krant The Sun is de man ook meteen ontslagen. De eigenaar van de speaker, een tiener, was erg blij dat de diefstal aan het licht kwam. Hij had het apparaatje voor zijn verjaardag van zijn moeder gekregen.

 

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/