fbpx
AirlinesLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijkVideo

Stelende bagageafhandelaar op heterdaad betrapt | Video

Een bagageafhandelaar die zijn handen niet uit andermans koffer kon houden, werd door een Ryanair-passagier op heterdaad betrapt en op video gezet, zo melden verschillende buitenlandse media.

Bagageafhandelaar
Een passagier die op een Ryanair-vlucht van Ibiza naar Madrid zat, zag een bagageafhandelaar rommelen met een koffer. Hij besloot de man te filmen en wat bleek, de afhandelaar maakt de koffer open, graait er een speaker uit en steekt deze in zijn broekzak.

Terug
De afhandelaar, die pas voor de derde dag aan het werk was, heeft de speaker aan de eigenaar teruggegeven en moet nu voorkomen. Volgens de Britse krant The Sun is de man ook meteen ontslagen. De eigenaar van de speaker, een tiener, was erg blij dat de diefstal aan het licht kwam. Hij had het apparaatje voor zijn verjaardag van zijn moeder gekregen.

 

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button