fbpx
AirlinesNieuwsProfessionalRoutes en Bestemmingen

Brussels Airlines schrapt India door Afrikaanse focus

Brussels Airlines schrapt vanaf volgend jaar 6 januari de vluchten naar Mumbai, daarmee vliegt de Belgische airline niet meer naar India, maar vergroot het de focus op het Afrikaanse continent, zo meldt Brussels Airlines.

Mumbai
Brussels Airlines, dat volledig in handen is van Lufthansa en vluchten uitvoert voor de Lufthansa-dochtermaatschappij Eurowings, zal volgend jaar meer vluchten naar het Afrikaanse continent uitvoeren. Dit is onder andere mogelijk omdat de Mumbai-route om economische redenen wordt stopgezet. De vluchtcapaciteit die daardoor vrijkomt wordt ingezet op meer vluchten naar Afrika.

Afrika
Zo wordt er vanaf januari volgend jaar door Brussels Airlines 3 extra vluchten per week naar Banjul in Gambia toegevoegd en zullen 3 van de 7 wekelijkse vluchten naar Dakar in Senegal uitgevoerd worden als rechtstreekse vlucht, zonder combinatie met een andere Afrikaanse luchthaven. Eerder gaf de maatschappij al aan zich op Afrika te focussen.

Oost-Europa
In mei kondingde Brussels Airlines ook aan vanaf oktober naar twee nieuwe bestemmingen in Oost-Europa te vliegen, naar de Oekraïense hoofdstad Kiev en naar het Poolse stad Wroclaw.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button