fbpx
AirlinesNieuwsProfessionalVliegtuigen

Emirates ceo: we zijn niet te laat met premium economy

Vanaf 2020 introduceert luchtvaartmaatschappij Emirates premium economy aan boord van de A380’s. Daarmee is de maatschappij erg laat met de introductie van de nieuwe klasse, in vergelijking met andere grote airlines. Volgens Tim Clark, ceo bij Emirates zijn ze echter niet te laat.

Gewacht
‘Ik denk niet dat we te lang hebben gewacht met het introduceren van premium economy, omdat de opbrengsten die we uit onze huidige ‘premium’ cabines genereren significant zijn blijven groeien’, aldus Clark in een interview tijdens een conferentie. ‘Er was altijd bezorgdheid dat we door premium economy die inkomsten zouden zien verwateren, doordat mensen met minder genoegen zouden nemen voor ene lagere prijs.’

Luxieus
Volgens Clark worden de premium economy-plaatsen niet ‘over-de-top’ omdat hij niet wil dat mensen niet meer in businessclass willen reizen. ‘Maar evengoed moet je mensen overhalen om ze uit economy te krijgen en naar premium over te stappen.’

Inflight entertainment
De premium economy krijgt naast betere stoelen een nieuw inflight entertainment systeem, waarbij passagiers meer films kunnen kiezen. Ook wordt het systeem in meer talen aangeboden. “We vervoeren passagiers van over de hele wereld. Het is niet goed genoeg om het alleen in het Engels of een paar andere talen te hebben”, legt Clark uit.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button