fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuws

Nieuwe tarieven en extra stoelkeuze bij Vueling

Vueling komt met nieuwe reisopties. Zo worden de nieuwe tarieven ‘TimeFlex’ en ‘Family’ aan de bestaande tarieven ‘Basic’ en ‘Optima’ toegevoegd en krijgt de passagier extra keuze in het type stoel waarin zij willen zitten, zo meldt de Spaanse maatschappij.

Tarieven
De nieuwe tarieven zijn er voor jonge gezinnen of juist mensen die flexibel om willen kunnen gaan met hun vluchttijden. Zo biedt het ‘Family’ tarief een stoelkeuze om als gezin samen te vliegen, met kinderen tot 2 jaar voorrang bij het instappen en zit er tot 10 kilo handbagage en een ingecheckte koffer van maximaal 23 kilo bij de prijs inbegrepen.

Timeflex
De Timeflex-optie biedt de mogelijkheid om ongelimiteerd de datum te wijzigen, op dezelfde dag je vlucht te wijzigen zonder kosten, voorrang bij inchecken, voorrang bij instappen en de keuze van de stoel.

Stoelen
Los van de stoelen in economy, biedt Vueling nu drie nieuwe opties aan qua stoelen. Namelijk Space One, Space Plus en Space. Dit houdt in dat de reiziger stoelen kan uitzoeken die op de eerste rij geplaatst zijn, waardoor zij 20 procent meer ruimte hebben. Space Plus biedt 10 procent meer ruimte en Space 20 procent meer beenruimte.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button