fbpx
AirlinesLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijk

Nieuwe airline of een foutje van de schilder? | Foto’s

Iedereen heeft wel eens een dag dat het allemaal niet meezit. Meestal is dat vooral voor die persoon lastig, en hebben anderen er weinig last van, maar als je de livery van een van de grootste Aziatische luchtvaartmaatschappijen verkeerd schildert, dan hebben ook anderen er last van.

Paciic
Gelukkig kon Cathay Pacific de lol van het foutje wel inzien en plaatsten ze onderstaande foto’s online. Het gaat dus niet om een nieuwe airline genaamd Cathay Paciic, maar om een spelfout op de livery van Cathay Pacific’s Boeing 777.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button