fbpx
AirlinesNaast het nieuwsNL NieuwsProfessionalVliegtuigen

Royal Brunei Airlines voor onderhoud naar Air France-KLM

Royal Brunei Airlines heeft met Air France-KLM Engeneering & Maintenance (AFI KLM E&M) een overeenkomst getekend om het onderhoud van de LEAP-1A motoren bij AFI KLM E&M onder te brengen, zo meldt de onderhoudsafdeling van Air France-KLM.

Motoren
De LEAP-1A motoren drijven de zeven Airbus A320’s aan die Royal Brunei Airlines in de vloot heeft opgenomen. Het is voor AFI KLM E&M de eerste keer dat ze het onderhoud voor dat specifieke motortype voorzien.

GENx
Michael Grootenboer, de senior vice president Group Engines Product bij AFI KLM E&M, zegt over de nieuwe overeenkomst: “Als een van ’s werelds belangrijkste Airline MRO’s (Maintenance, Repair en Overhaul) is het altijd belangrijk om onze eerste stappen op de markt voor een nieuw motortype te zetten. Zoals we al eerder met de GEnx deden, willen we een voortrekkersrol spelen in nieuwe technologische en marktontwikkelingen.”

A320neo
De vloot bestaat op dit moment uit zes Airbus A320ceo’s en één A320neo. Die neo ontving Royal Brunei Airlines in mei van dit jaar. Het is de eerste van zeven A320neo’s die de maatschappij zal ontvangen.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button