AirlinesFrequente reizigerNieuwsNL nieuwsRoutesVliegvelden

Tui en Transavia naar nieuwe bestemmingen vanaf Rotterdam

Vanaf volgend voorjaar vliegen Tui en Transavia naar nieuwe bestemmingen vanaf het Rotterdam The Hague Airport, zo meldt het Rotterdamse vliegveld.

Transavia
Transavia vliegt vanaf april volgend jaar naar zeven nieuwe bestemmingen vanaf het Rotterdam The Hague Airport. Zo wordt er naar het Italiaanse Brindisi en het Kroatische Zadar gevlogen, maar ook naar nieuwe bestemmingen in Marokko. Naast de Marokkaanse steden Nador en Tanger wordt er ook naar de Griekse eilanden Kos en Corfu gevlogen.

Frankrijk
De zevende en laatste nieuwe bestemming voor Transavia is Nice.  Na afwezigheid van twee jaar vliegt Transavia terug tussen Rotterdam en Nice. In de maanden juli en augustus vliegt Transavia meerdere keren per week naar de Zuid-Franse badplaats.

Tui
Reisorganisatie Tui vliegt ook naar twee nieuwe bestemmingen vanaf Rotterdam. Zij vliegen ook naar twee Griekse bestemmingen, namelijk naar de eilanden Zakynthos en Kos. Transavia vliegt komende zomer ook naar Zakynthos, maar dan vanuit Eindhoven.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button