AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutesVliegvelden

Eurowings vliegt vaker tussen Düsseldorf en New York

De low-cost dochtermaatschappij van Lufthansa, Eurowings, vliegt vanaf december vaker tussen Düsseldorf en New York, zo meldt de Duitse airline.

Vaker
Vanuit Düsseldorf zal Lufthansa vanaf 1 december vaker naar New York vliegen. Er wordt dan zes keer per week, met een Airbus A330, naar New York Newark gevlogen. Sinds april van dit jaar vliegt Eurowings al iedere dag, behalve dinsdag, vanuit Düsseldorf naar New York JFK.

Vlucht
De vluchten vertrekken om 11:45 uur vanuit Düsseldorf en landt 9 uur en 5 minuten later op het Newark-vliegveld in New York. De terugvlucht vertrekt om 16:50 uur, lokale tijd, vanuit ‘de stad die nooit slaapt’ en komt de volgende dag om 06:50 uur ‘s ochtends aan in Düsseldorf. De vlucht, uitgevoerd door Brussels Airlines, vliegt behalve op dinsdag, iedere dag naar New York Newark. Op de vluchten naar New York is er ook de optie om in businessclass te vliegen.

Las Vegas
Vorige week maakte Eurowings nog bekend naar een nieuwe Amerikaanse bestemming vanuit Düsseldorf te vliegen, namelijk Las Vegas. Die vluchten worden vanuit Duitsland op woensdag, vrijdag en zondag met een Airbus A330 of A340 uitgevoerd. De vluchten vanuit de VS zetten hun wielen op maandag, donderdag en zaterdag weer aan de grond in Düsseldorf.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button