fbpx
AirlinesLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijkRoutes en BestemmingenVliegvelden

Air Corsica’s 100.000e reiziger verrast op Charleroi

De 100.000e reiziger die met Air Corsica tussen het Brussels South Charleroi Airport en het eiland Corsica vloog, werd donderdag verrast toen hij uit de Airbus A320 van de Corsicaanse maatschappij stapte, zo meldt Air Corsica.

Zomers
Air Corsica vloog eind maart tot en met eind oktober vorig jaar vanaf het vliegveld van Charleroi naar Corsica. In het afgelopen jaar vliegt de maatschappij sinds eind maart tot het begin van januari 2019 naar het eiland. Op donderdag 20 september stapte de 100.000e reiziger uit het vliegtuig in Charleroi en mocht zijn verrassing in ontvangst nemen: een jaar lang gratis vliegen tussen Charleroi en Corsica met de maatschappij.

Bonus
Als bonus won hij nog een retourticket voor alle andere passagiers op vlucht XK790. Dat lukte hem door een vraag correct te beantwoorden, die hem tijdens de vlucht gesteld werd over de exploitatie van de lijnen Brussel Charleroi-Corsica.

Drie
Air Corsica vliegt vanuit Charleroi naar drie steden op het eiland, namelijk Ajaccio, Bastia en Calvi. Een redacteur van Up in the Sky vloog in juni met de maatschappij vanuit Charleroi naar Ajaccio, hoe die vlucht verliep is hieronder te bekijken.

Poll: welk KLM-vliegtuig wordt het meeste gemist?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button