LiefhebberOverig nieuws

Groningen Airport voor 1 dag Cirrus Airport

Meer dan 60 Cirrus-toestellen stonden zaterdag op het platform van ‘Cirrus Airport’. Zij komen vanuit alle hoeken van de wereld naar Groningen Airport Eelde voor de opening van Cirrus Vision Service Center, het nieuwe gebouw van General Enterprises.

Vision
General Enterprise is al sinds 1999 op de luchthaven gevestigd. Cirrus-eigenaren komen naar de luchthaven voor bijvoorbeeld onderhoud aan hun toestel of de aanschaf. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld klanten uit Griekenland, Italië, Dubai en Oman. Recent heeft Cirrus een nieuw type toestel geïntroduceerd: de Cirrus Vision. De Cirrus Vision is een eenmotorig lichtgewicht zakenjet. General Enterprise is nu, als enige in Europa, ook voor dit type toestel hét Service Center.

Gegroeid
General Enterprise heeft op het luchthaventerrein flink geïnvesteerd in een nieuw pand met hangaar. Gelijk naast de terminal staat nu het Service Center. De luchthaven heeft hierdoor een geheel ander aanzicht gekregen. “De afgelopen jaren zijn we enorm gegroeid. Deze uitbreiding op de luchthaven is voor ons noodzakelijk”, aldus Steven Middendorp, directeur Cirrus Vision Service Center.

Uniek
Marco van de Kreeke, directeur Groningen Airport Eelde: “We feliciteren General Enterprise met de opening van hun nieuwe pand. Fantastisch om te zien hoe hard dit bedrijf de afgelopen jaren is gegroeid. We zijn trots om als luchthaven plaats te bieden aan zo’n succesvol en uniek bedrijf.”

©Groningen Airport

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button