AirlinesLiefhebberOverig nieuws

Shanghai Airlines treedt toe tot club van 787-gebruikers

Shanghai heeft de voor de maatschappij eerste 787 opgehaald bij Boeing. Het is tevens het honderdste Boeing-toestel voor Shanghai Air; daarom is er een grote ‘100’-sticker opgeplakt.

China Eastern
Met de nieuwe 787-9 zal Shanghai Airlines vanuit de hub vliegen op drukke routes in China, Chengdu en Peking. Ook worden Japan en Korea met de Dreamliner aangevlogen. De maatschappij, onderdeel van het China Eastern concern, zal meer van het type ontvangen.

Langer
Op termijn wil de maatschappij ook van de mogelijkheid gebruik maken langere afstanden te vliegen. Er zullen nieuwe internationale routes geopend worden.

Service
“Met het nieuwe toestel geeft ons de gelegenheid het nieuwe ‘passenger service system’ te lanceren”, aldus de topman van China Eastern. Wat dat inhoudt legt hij niet uit, maar hij heeft alle vertrouwen de service significant te verhogen.

15
Het is de eerste 787 voor de China Eastern Group. Het bedrijf heeft er 15 besteld. Of ze allemaal naar Shanghai Airlines gaan, is niet bekend.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button