AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

British Airways volgend voorjaar naar Osaka | Update

British Airways (BA) zal volgend voorjaar naar de Japanse stad Osaka vliegen, dat bevestigt de maatschappij nadat er gisteren meldig van werd gemaakt op de website businesstraveller op basis van een bericht op de website van de Nikkei beursindex in het Japans.

Osaka
British Airways zal, vanaf 31 maart volgend jaar, vier keer per week naar de Japanse stad Osaka vliegen. Vanaf terminal 5 op Heathrow Airport worden de vluchten uitgevoerd. Met deze nieuwe vluchten wordt er wekelijks 32 keer gevlogen tussen Londen en Osaka door BA en Japan Airlines. De rechtstreekse route wordt met een van BA’s Boeing 787-8 Dreamliners uitgevoerd. De laatste keer dat BA rechtstreeks naar Osaka vloog was in september 1998.

Osaka
Het vliegveld van Osaka is, nadat typhoon Jebi flink tekeer ging in Japan, weer volledig operationeel. Het vliegveld was voor een groot deel overstroomd, waardoor het tijdelijk helemaal dicht ging op 5 september. Ook werd de toegangsbrug naar het vliegveld afgesloten omdat er een schip tegenaan botste door de harde wind. De beelden van een schip dat tegen de toegangsbrug van het vliegveld was geblazen gingen de wereld over.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close