fbpx
AirlinesFrequente reizigersKLMNaast het nieuws

SkyTeam bundelt totaalaanbod

Luchtvaartalliantie SkyTeam, van onder andere KLM, Air France en Delta, bundelt het totaalaanbod van alle aangesloten luchtvaartmaatschappijen. Dat heeft de alliantie bekendgemaakt.

Netwerk
Volgens SkyTeam zijn zij de eerste van de drie wereldwijde samenwerkingsverbanden in de luchtvaart, die een dergelijke tool lanceren. “Waarin het volledige aanbod binnen haar netwerk op één plek wordt samengebracht.”

Bestemmingen
Het gaat om meer dan duizend bestemmingen die de twintig aangesloten airlines gezamenlijk aanbieden. Het aanbod wordt getoond aan de hand van real time beschikbaarheid, schema’s en prijzen. ‘Vluchten zoeken’ is volgens SkyTeam de meest gebruikte functionaliteit op de website van de alliantie.

Miles
“De nieuwste innovatie van SkyTeam komt tegemoet aan de wensen van de klant met een tool die het online zoeken naar vluchten en tegelijkertijd sparen van Frequent Flyer Miles binnen onze alliantie gemakkelijker maakt”, zegt Kristin Colvile, de ceo van SkyTeam. Wie de juiste vlucht gevonden heeft op SkyTeam.com, wordt vervolgens doorgeleid naar de website van de betreffende airline om de vlucht te boeken.

Ancillaries
Eerder dit jaar introduceerde de alliantie SkyLink Digital Spine. Dankzij die tool kunnen reizigers makkelijker ancillaries, zoals een stoel met meer beenruimte, boeken op reizen die met verschillende maatschappijen binnen het samenwerkingsverband worden gemaakt. Door de ‘digitale ruggengraat’ kunnen de verschillende systemen van de leden makkelijker onderling communiceren.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button