fbpx
AirlinesNieuwsNL NieuwsOpmerkelijkProfessional

‘Man die seksrel veroorzaakte op zwarte lijst Transavia’

De man die samen met zijn huidige ex-vrouw een seksrel veroorzaakte bij Transavia, is alsnog op de zwarte lijst gezet van de maatschappij, zo meldt de Telegraaf op basis van een brief van de airline die in handen is van de krant.

Brief
In de brief staat dat de man ‘wegens laster en mishandeling van ons personeel een vliegverbod van vijf jaar heeft gekregen’, aldus de Telegraaf. Het was ook die krant die twee jaar geleden het dagboek van de toenmalige 46-jarige vrouw in handen kreeg. Daarin schreef zij allerlei avontuurtjes die zij beleefde met collega’s, waaronder in de cockpit van een Boeing 737, ook al werd dat verhaal door een collega toentertijd betwist.

Seksrel
De seksrel ontstond toen de, inmiddels ex-man, van de purser een dagboek over haar liefdesavonturen op de computer ontdekte. Toen haar man dit onder ogen kwam, werd hij woedend. Uit wraak stuurt hij nu onthullende mails naar medewerkers van Transavia. Hij zou ook over de namen beschikken van de piloten waarmee de vrouw seks had. De maatschappij bevestigt tegenover de Telegraaf dat de purser nog werkzaam is bij Transavia.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button