fbpx
AirlinesFrequente reizigersInnovatieNieuwsRoutes en BestemmingenVliegtuigen

‘Nieuwe huisstijl voor Aer Lingus vanaf volgend jaar’

‘Aer Lingus zal de nieuwe huisstijl vanaf volgend jaar januari uitrollen’, dat zegt Aer Lingus-topman Stephen Kavanagh tegen Flightglobal.

25 jaar
“Onze huidige livery en uniformen gaan al zo’n 25 jaar mee. Onze industrie is veranderd en we hebben nu de mogelijkheid gepakt om ons merk te moderniseren”, zo zegt Kavanagh op de jaarlijkse expo van de Airline Passenger Experience Association.

Gratis
Vanaf januari wordt de nieuwe huisstijl gebruikt, maar er volgen ook nog andere veranderingen. Zo kunnen de passagiers die in economy reizen gratis alcoholische drankjes bestellen en krijgen ze gratis toegang tot wifi. In businessclass worden stoelen geïnstalleerd die tot een volledig plat bed omgevormd kunnen worden.

A321LR
De nieuwe huisstijl gaat hand in hand met de komst van nieuwe Airbus A321LR’s (long range). Aer Lingus heeft zeven van die toestellen in bestelling staan bij Air Lease. De Airbus-vliegtuigen zullen de huidige vier Boeing 757’s vervangen. Met de A321LR’s vliegt de maatschappij naar nieuwe bestemmingen in Noord-Amerika.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button